Nya medlemmar / Medlemskö
 
Vi har ett kösystem för de som önskar bli medlemmar. På kölistan finns i november 2019 drygt 80 personer. 
 
Skicka din anmälan till medlemskön via formuläret nedan.


“Tisdagsmatinén”

Vi undersöker f n möjligheterna att i projektform ordna en extraföreställning våren och hösten 2020 på tisdagar kl 1500, “Tisdagsmatinén”. 

Ambitionen är att alla filmer ska introduceras på liknande sätt som vid de ordinarie föreställningarna på måndagar men av praktiska/logistiska skäl kan annan än den ”ordinare” inledaren göra introduktionen. 

Du kan anmäla dig till detta genom att fylla i formuläret nedan och ange “Tisdag” i fältet “Prioritering av föreställning”. Om du inte redan står i medlemskön till måndagsföreställningarna kommer du då även att registreras i den. Medlemskortet kostar f n 350 kr/termin. 

Om projektet genomförs kommer du i januari 2020 få ett besked om du tilldelats medlemskort. Anmälan till medlemskön:
 

  • Här anger du ditt för- och efternamn
  • Här anger du i prioritetsordning vilken föreställning (måndagar kl 1500 eller kl 1830) du vill gå på i första och andra hand. Vill du anmäla dig till Tisdagsmatinén så skriv "Tisdag"

 
Du kan också skicka epost till info@lidingofilmstudio.se och ange uppgifterna ovan. Du kan även ringa 0705 490 479.  
 
Vi hör sedan av oss via epost/sms när det finns medlemskap att erbjuda, i regel i början av varje termin efter det att existerande medlemmar fått tillfälle att förnya sina medlemskap. Accept och betalning av medlemskort ska göras inom tre dagar. 
 
Sprid gärna denna information till dem som ni vet eller tror önskar bli medlemmar i filmstudion!

PS Medlemskortet ger dig rätt till att gå på den föreställning som kortet avser (kl 1500 eller kl 1830) men också i mån av plats till den andra föreställningen. Medlemskortet är personligt och kan alltså inte användas av annan.